Sivu 1/1

Brewniverse

Lähetetty: Pe Syys 11, 2015 14:47 pm
Kirjoittaja BrewZealot
Bongasin Lapon sivuilta tuollaisen kuin olut- ja panokoulu Brewniverse. Mahtaako joku foorumilaisista olla mukana? Sivuista päätellen vahvasti kotiolut.com-henkistä porukkaa.

Re: Brewniverse

Lähetetty: Ke Marras 11, 2015 22:21 pm
Kirjoittaja Fredrik
Tuli oltua tuolla lapon järjestämällä brewniversen kurssilla, nämä juha ja jani jotka tämän brewniversen muodostavat kiertävät tilauksesta pitämässä tälläisia olutkoulutuksia. Kestävät yleensä kai juuri yhden illan tai päivän. Ihan hyvää juttua saatiin ja pientä verkostoitumista näihin turunseudun harrastelijoihin.

Re: Brewniverse

Lähetetty: Pe Marras 13, 2015 14:40 pm
Kirjoittaja Samppu
Tuota samaa mietin kun huomasin jutun Facebookista. Ilmeisesti oli paikalla porukkaakin ihan kivasti? Koska lie seuraava tilaisuus olla, voisi mielenkiinnosta paikalla heilahtaa kuulemaan vinkkejä ja ihan verkostoitumismielessäkin. Muuten paikalliset harrastelijat vissiin suhteellisen vähän mitään "kokoontumisajoja" järjestelevät.

Re: Brewniverse

Lähetetty: Pe Marras 13, 2015 18:25 pm
Kirjoittaja Fredrik
Entiedä, toisaalta olis hienoa jos joku sais jonkun kotipanijaporukan kasaan ja olis jotkut tilat missä vois porukalla vaikka oikein touhuta, olisi "panimotilat" porukalla niin sais noita laitteitta suurempaan käyttöön.. ja vaikka siitä poikis joku pikku bootleg panimo varsinaissuomeen..

Re: Brewniverse

Lähetetty: Pe Marras 13, 2015 18:36 pm
Kirjoittaja Samppu
Tosiaan, tuollaista taannoin kaverin kanssa suunniteltiinkin enemmän ja vähemmän päissään. Osuuskunta muotoista yritystä. Vaatii hiukan vielä jalostusta eteenpäin, lähinnä motivoituneita ihmisiä. Ja jonkun kuka polkaisee homman käyntiin, itsellä paukut toistaiseksi totaalisen loppu. Jos jotakuta kiinnostaa niin valaisen toki enemmän aiheesta ja ajatuksista, siis jos joku oikeasti haluaa lähteä hanketta ajamaan eteenpäin :)