Yhdysvalloissa on viime aikoina peräti kolme ihmistä noussut miljardööreiksi olutliiketoiminnalla.
http://www.taloussanomat.fi/yrittaja/2015/01/21/marginaalista-miljardooriksi-oluella/2015831/137
Toivottavasti saisimme myös Suomessa vaikka vain miljonäärejä aikaiseksi pienpanimoliiketoiminnan nousulla. Tuosta on hyvä ottaa opiksi: "Ihmiset haluavat mielellään olla yhteydessä tuottajiin, jotka kasvattavat heidän ruokansa, valmistavat heidän ruokansa, panevat heidän oluensa ja kypsentävät viininsä. Tämä henkilökohtainen yhteys brändiin ja ihmisiin brändin takana on yhä tärkeämpää"
Marginaalista miljardööriksi oluella
-
- Foorumilainen
- Viestit: 13
- Liittynyt: Ti Syys 02, 2014 21:51 pm
- Suomea?: Kyllä
- Paikkakuntasi: Suomi
- 18 tai yli: Olen
-
- Oppilas
- Viestit: 188
- Liittynyt: To Helmi 05, 2009 11:45 am
- Suomea?: Kyllä
- Paikkakuntasi: Helsinki
- 18 tai yli: Olen
- Paikkakunta: Helsinki
- Viesti:
Re: Marginaalista miljardööriksi oluella
Alkuperäinen artikkeli on vähän seikkaperäisempi http://www.bloomberg.com/news/2015-01-2 ... -ales.html
Myös mielenkiintoinen artikkeli Sam Adamssin nykytilasta http://www.bostonmagazine.com/restauran ... dams-beer/
Myös mielenkiintoinen artikkeli Sam Adamssin nykytilasta http://www.bostonmagazine.com/restauran ... dams-beer/
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa