Tumpelohumalointiin vinkkejä

Yleistä keskustelua oluesta ja muusta. "Pubikeskustelut".

Valvojat: äyni, suorama, Elmo

r3ht0ri77
Foorumilainen
Foorumilainen
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Huhti 29, 2013 10:05 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Pinewater
18 tai yli: Olen

Tumpelohumalointiin vinkkejä

ViestiKirjoittaja r3ht0ri77 » Pe Huhti 11, 2014 18:50 pm

Elikkä tämmöinen avunpyyntö: rookiena oluiden tekemisessä tarviisin vinkkejä erilailla humaloiduista oluista.
Kun puhutaan katkerohumaloinnista ja kuivahumaloinnista jne niin pystyisikö joku kertomaan (mielellään alkon perusvalikoimasta löytyvän) oluen mikä olisi tyypillinen kuivahumaloitu tai katkerohumaloitu. olisi helpompi ja paljon mukavampi yrittää käsittää termistöjä.
:drunk:

Palaa sivulle “Public House”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa