Cottage Pie

Yleistä keskustelua oluesta ja muusta. "Pubikeskustelut".

Valvojat: äyni, suorama, Elmo

DeGarre
Kisälli
Kisälli
Viestit: 1115
Liittynyt: Su Kesä 13, 2010 9:35 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Englanti
18 tai yli: Olen

Cottage Pie

ViestiKirjoittaja DeGarre » Ke Loka 23, 2013 14:07 pm

Toissapäivä meni kananmuna pekoni linjalla ja eilen rahkalla ja raejuustolla...eli dieetti puree.

Tänään kuitenkin herkutellaan. Kunnia tästä menee Marco Pierre Whitelle ja hyvin on kelvannut tässäkin huushollissa.

Jauhelihaa ruskistetaan, mukaan pilkotut sipuli ja pari valkosipulin kynttä. Timjamia, pari laakerinlehteä. Pippuria. worcestershireä, tomaattipyrettä. 1x beef stockpot / 500g jauhelihaa. 200ml vettä per 500g jauhelihaa. Sitten uuniin 1.5h muhimaan 150 asteeseen.

Tulee aika kuivaa mössöä, jonka päälle levitellään voista pottumuussia. Muussia jossa voita hitosti, hyvä suola, ripaus cayennea ja muskottipähkinää.

Uuniin kunnes muussi hieman ruskistunut jauhelihan päällä.
Work is the curse of the drinking classes. ---Oscar Wilde

Palaa sivulle “Public House”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa