Sivu 1/1

British "winter" IPA

Lähetetty: Su Marras 12, 2017 20:02 pm
Kirjoittaja Corleone
Pähkäilyä britti ipan parissa, joten kehitysideoita otetaan vastaan!

20l setti suunnitteilla -> OG 1.063 IBU 55 ABV 6,2%

Simpson’s Maris Otter 5.3kg
Château Bisquit 0.150kg
Simpson’s Crystal Medium 0.250kg

mäskäys 60min ja 65°C

Humalat

Challenger 47g 60min
EKG 28g 10min
Fuggles 28g 10min
EKG 14g 0min
Fuggles 14g 0min

kuivahumalointiin 5 päivää
EKG 28g
Fuggles 28g

Hiivaksi
Fermentis S-04

Ajatuksia mikä menee pieleen vai onnistuuko tuolla hajatelmalla?
Vaikutteita otettu -> https://beerandbrewing.com/make-your-best-english-ipa/ ja https://byo.com/stories/issue/item/3270 ... ritish-ipa

Re: British "winter" IPA

Lähetetty: Ma Marras 13, 2017 0:11 am
Kirjoittaja Darep
Omaan silmään näyttää oikein hyvältä :) Mahdoton tietty tietää kuinka käy, mutta kyllä tommosta varmasti kelpais meikänki juoda

Re: British "winter" IPA

Lähetetty: Ti Marras 14, 2017 22:18 pm
Kirjoittaja Teppo saalasmaa
Kuivahumalan määrä nyt saattaa olla vähän alakanttiin, olkoonkin brittityylinen. Mutta eihän ole mitään oikeaa taikka väärää :D

Re: British "winter" IPA

Lähetetty: Ke Marras 15, 2017 19:31 pm
Kirjoittaja Corleone
Voisihan tuohon ropsauttaa vähän reilummin kuivahumalaa, taitavat nuo britti humalat olla melkoisen lauhkeita ameriikan serkkuihin verrattuna. Huomasin myös aiemmista kuivahumaloinneista, jotta mahtanee tuo kankainen humalapussi "viedä" vielä osansa ja aika loput. Jos 40g kumpaistakin humalaa laittaisi likoamaan.