Sivu 1/1

Jäähdytysjärjestelmä

Lähetetty: To Heinä 19, 2018 22:15 pm
Kirjoittaja Panoukko
Mistähän löytyisi keittiön hanalle sellainen liitin minkä pystyy liittämään letkun kautta spiraalijäähdyttimeen? Millaisia jäähdytysjärjestelmiä ylipäätään olette rakennelleet? Itsellä olisi valmiina vasta tuo spiraali, mutta jollain ilveellähän se olisi saatava kiertämään vettä.. :hullu:

Re: Jäähdytysjärjestelmä

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2018 0:38 am
Kirjoittaja Naali
Tuollainen ja pikaliittimet vältti aikoinaan. Tiivisteen kanssa sai olla tarkkana ettei alkanut falskaamaan tosin https://www.biltema.fi/vapaa-aika/puuta ... 2000020704

Re: Jäähdytysjärjestelmä

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2018 9:05 am
Kirjoittaja PekkaPeitsi
Tällainen ollut käytössä kolme vuotta. Kätevä eikä vuoda. Liitän tuohon vuoroin jäähdyttimen, pullopesurin tai ihan vaan vesiletkun kattilan täyttämistä varten. Ton muoviosan kun nappaa pois niin on kuin mikä tahansa keittiönhana.
En tiedä saako Suomesta. https://www.amazon.de/GARDENA-Adapter-f%C3%BCr-Indoor-Wasserh%C3%A4hne-Wasserbetten/dp/B0013HS2D6

Re: Jäähdytysjärjestelmä

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2018 19:37 pm
Kirjoittaja kbra
Gardena/Hozelock-osaston puutarhaletkuliittimille iso peukku täältäkin lyhyellä kokemuksella ja foorumin taannoisten neuvojen pohjalta. Niitä saa about joka rautakaupasta, helppo liittää ja tuntuvat tiiviiltä. Jäähyspiraaliin laitoin sopivan kokoiset puserrusliittimet joissa 1/2" kierre toisessa päässä, niihin saa sit taas kieputettua tuollaiset muoviset puutarhaliittimet tulo- ja poistoletkua varten.

Näin kesällä OKT-asujana vetelen pihan vesipostista jäähyvedet spiraalin kautta kasteluvesiämpäriin, jos ei meinaa käyttää talvella pesukoneliitäntää niin sit varmaan hankin just tuollaisen nimimerkin PekkaPeitsi linkkaaman suihkun hanaan.