Sivu 1/1

Jääkaappi finaalissa?

Lähetetty: Ma Marras 20, 2017 21:06 pm
Kirjoittaja Nyypiö
Suurin (ja kallein, 189€) yksittäinen oluenpanolaitteeni on pieni jääkaappi, hankittu kesällä -15 lagereita varten. Se on STC-1000:n ohjaamana toiminut ihan hyvin siitä lähtien, eli kaksi vuotta ja risat, mutta 2-3 viikkoa sitten se alkoi pitää aikaisempaa isompaa ääntä, eikä lämpötilaa saa menemään alle 12,4°C:n. Kompressori käy koko ajan. Jäätä ei ole. Jotain on rikki.

Pitääkö ostaa uusi? Vai yrittää korjata? Sinänsä 12,4°C riittää lagerkäymiseen, mutta kai jääkaapin pitäisi kestää reilusti pitempään? Takuu oli muistaakseni se tavallinen 2 vuotta.

Re: Jääkaappi finaalissa?

Lähetetty: Ma Marras 20, 2017 21:45 pm
Kirjoittaja Tero_perkele
tainnu "freonit" karata,eli melkein pönttöön vihreeseen,kun eipä noille oikein ite voi tehdä mitään,ja jos takuu sattus oleen voimassa ja pystyt sen muokkaan alkuperäiskuntoon niin kannattaahan sitä kokeilla vielä jos sais takuuseen.

ps .ei kai vaan ole gigantista hommattu logik tms merkkinen kaappi,sillä vaan sanoin kun tuttavani on gigantissa duunissa ja sillon kun tota kegeraattoria rakentelin niin meinasin ko merkkisen kaapin ostaa niin kaveri vaan sano mulle suoraan ettei se myy sellasta "paskaa" mulle.

Re: Jääkaappi finaalissa?

Lähetetty: Ma Marras 20, 2017 23:48 pm
Kirjoittaja HiiriHaukka
no tuota oletan et kompura sökö joten sen vaihto ja kylmäaineiden uudelleen lisäys maksaa enempi kuin uusi kaappi sorry ;) itsellä vain ajoneuvokylmälaite luvat, mutta näin se menee...

Re: Jääkaappi finaalissa?

Lähetetty: Ti Marras 21, 2017 0:21 am
Kirjoittaja HiiriHaukka
Vinkki: Tori.fi on täynnä ilmoituksia jääkaapeista, siisti edullinen vähän elämää nähnyt kaappi sopii parhaiten jos vaikka innostuu asentaan hanan oveen ja kegin sisään ;)

Re: Jääkaappi finaalissa?

Lähetetty: Ti Marras 21, 2017 13:34 pm
Kirjoittaja Tero_perkele
Itse unohtasin noi käytetyt jos oikeesti haluaa luotettavaa kaappia niin sillon jättää ne hinnat alkaen mallit sinne kauppaan ja katselis pikkasen ns laadukkaampia,noi torin kaapit kun on yleensä vähintään sen 5-10v vanhoja niin energiatehokkuskin alkaa oleen mitä on ja sitten se saattaa toimia minuutin ja poks tai muutamia vuosia.
(Ja onhan siinä käytetyn kaapin hukkaamisessakin aina se oma hommansa,se kun "tarvis" aina kuskata niihin ser jäte pisteisiin ja kaikilla kun ei ole kärryä/autoa jolla se helposti onnistuu)