Sivu 1/1

corona pullot

Lähetetty: La Helmi 02, 2013 23:31 pm
Kirjoittaja kuspokeijo
Älkää ikinä pullottako näihin paskapulloihin yhtään mitään! Itelläni rupes tuossa korillisesta kyseisiä pulloja kuulumaan sihinä, kun korkit vuotaa. Näitten pullojen kaulus ei joyenkin tunnu olevan yhteensopiva tuon emily korkittimen kanssa ja korkit ei mene kunnolla kiinni.

Re: corona pullot

Lähetetty: La Helmi 02, 2013 23:56 pm
Kirjoittaja äyni
jos se kaulus on matala, niin ei toimi Emilyn kanssa. Sama vika monissa keskieurooppalaisissa suuren volyymin merkeissä.
Lisäksi tuommoiset cerveza-pullot on tyypillisesti kirkkaita. Kehno väri oluelle.

Re: corona pullot

Lähetetty: Su Helmi 03, 2013 9:33 am
Kirjoittaja kuspokeijo
Nii ois vaan pitäny aikasemmin älytä, ettei nuo kaulukset oikein tahdo toimia tuon korkittimen kanssa... Painelin äkkiä korkit käsin niin tiukkaan, että suhina loppu ja heitin kylmään, että paine vähän pienenis pullossa. Toivottavasti, ei nyt kerenny kaikki hiilihapot karata :( Mut se on ainakin varma, että kuhan nuo pullot on tyhjennetty, nii ne lähtee palautusautomaattiin.

Re: corona pullot

Lähetetty: Ma Helmi 11, 2013 22:11 pm
Kirjoittaja Ssami
Saman huomasin pilsner urquell-pullon kanssa, ei menny korkki ollenkaan paikalleen tuolla omalla iänikusella korkittimella. Oli sentään ylimääräsiä pulloja putsattuna ja vain yks urquell-pullo, ettei mitään suurta vahinkoa päässy tapahtumaan. :nauru: