Rusinoista

Sokerin ja muiden, kuten kipsin ja suolojen käytöstä

Valvojat: suorama, Elmo

HiiriHaukka
Oppilas
Oppilas
Viestit: 117
Liittynyt: Ma Marras 20, 2017 22:35 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: eurajoki
18 tai yli: Olen

Rusinoista

ViestiKirjoittaja HiiriHaukka » Ke Marras 29, 2017 11:48 am

En oo ihan varma oonko oikeessa paikassa mut siirtäkee toiseen ketjuun jos en.... No niin asiaan eli olen tekemässä aikuisten simaa ja se käydä pulputtaa hyvin joukossa pasteroituja rusinoita...Niin kun pullotan siman niin jos lisään noin 10 pasteroitua/pehmennyttä rusinaa 1 litran pulloon niin uskaltaako enää lisätä karponointi sokeria olenkaan?? Kun minulla sellanen käsitys että hiiva käyttää rusinaa ravinteena ja niissä jonkun verran hedelmäsokeria myös... Haluan hiilihapot mut en räjähtäviä pulloja.

Siis käytän siman loppuun sitten pullotan ja korkit tiukkaan kiinni pimeeseen lämpöiseen komeroon hiilihapottumaan... Tää on tällänen kokeilu :geek:

ps: Niin rusinat pehmenee kun ne pasteroidaan 60 asteisessa vedessä 15min ;)) mahdolliset pöpöt pois...

Palaa sivulle “Sokerit ja muut "lisä"aineet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa