candy sokerin käytöstä

Sokerin ja muiden, kuten kipsin ja suolojen käytöstä

Valvojat: suorama, Elmo

jukkis
Janon sammuttaja
Janon sammuttaja
Viestit: 52
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 6:23 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Kärsämäki
18 tai yli: Olen

candy sokerin käytöstä

ViestiKirjoittaja jukkis » Ke Heinä 08, 2009 17:38 pm

Elimissä vaiheessa ootte lisänneet ton tehdyn sokerin? Keittovaiheessa vai suoraan käymisastiaan?
Mitenkähän paljon tarvii lisätä tota sitruunahappoa, kun mulla on sitä jauheena? Tai minkälainen ois hyvä laimennus veteen?

Avatar
suorama
Panimomestari
Panimomestari
Viestit: 2810
Liittynyt: Ti Tammi 15, 2008 11:53 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Kangasala
18 tai yli: Olen
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Re: candy sokerin käytöstä

ViestiKirjoittaja suorama » Pe Heinä 10, 2009 12:48 pm

Keitto vaiheessahan tuon olen lisännyt. Oli ostettua tai tehtyä.
Puoleen kiloon sokeria olen sellaisen teelusikan kärjellisen jauhetta laittanu.
Mitähän hyvää tänään pantaisiin? =-)
http://oluttehdas.blogspot.com


Palaa sivulle “Sokerit ja muut "lisä"aineet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa