miten mäskään kaurahiutaleita?

Sokerin ja muiden, kuten kipsin ja suolojen käytöstä

Valvojat: suorama, Elmo

Darkbeer
Oppilas
Oppilas
Viestit: 182
Liittynyt: Pe Kesä 25, 2010 22:06 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: salo
18 tai yli: Olen

miten mäskään kaurahiutaleita?

ViestiKirjoittaja Darkbeer » Su Tammi 15, 2012 13:37 pm

eli jos joku viitis auttaa :)
tarkoitus lisätä kauraa draught uutteen joukkoon niin mitä teen?
tai miten toi speltti käyttäytyy?
vai mikä sopisi? jos ei maltaita oteta huomioon
kiitos jo etukäteen :)
eli ihan perus 15- 20 litran satsi draught uuttesta ja 500g hunajaa mukaan

Lexxus
Janon sammuttaja
Janon sammuttaja
Viestit: 86
Liittynyt: Pe Marras 19, 2010 12:43 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Joensuu
18 tai yli: Olen

Re: miten mäskään kaurahiutaleita?

ViestiKirjoittaja Lexxus » Su Tammi 15, 2012 14:55 pm

Jos meinaa mäskätä kaurahiutaleita tai jotain muuta mallastamatonta viljaa, niin mukana pitää olla myös mallastettua viljaa eli maltaita. Maltaista saadaan tarvittavat entsyymit, jotta mäskäys voi onnistua.


Palaa sivulle “Sokerit ja muut "lisä"aineet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija