Pullotushiiva

Erilaisten hiivojen käyttäminen ja säilöminen sekä monistaminen.

Valvojat: suorama, Elmo

Hinterland
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 26
Liittynyt: To Loka 27, 2016 7:31 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Helsinki
18 tai yli: Olen

Pullotushiiva

ViestiKirjoittaja Hinterland » Pe Tammi 05, 2018 7:45 am

Hei,

Olen saanut ymmärtää, että jos pitää vierrettä pitkään käymisastiassa esim. vahvat stouti, barley winet, vahvat belgit jne. niin kuulemma kannattaisi ehdottomasti lisätä lisää hiivaa jos noin pitkiä aikoja käymässä? Oletteko käyttäneet itse lisähiivausta, ja jos sitä tulisi käyttää niin sopiiko esim. yleispullotushiiva sitten kaikille oluttyyleille esim. tripel?

Palaa sivulle “Hiivat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa