Nokkonen

Humalaien käyttö tavat ja lajikkeet. Kasvatukselle oma osionsa

Valvojat: suorama, Elmo

hurmave
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 46
Liittynyt: Su Joulu 03, 2017 22:12 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Rovaniemi
18 tai yli: Olen

Nokkonen

ViestiKirjoittaja hurmave » Ti Maalis 27, 2018 21:35 pm

Tuo kesäisin jopa riesaksi asti kasvava kasvi, joka on kuitenkin äärimmäisen ravinnepitoinen ja terveellinen.
Oletteko kokeilleet käyttää oluen maustamiseen?
Kuivattuna? Tuoreeltaan?
Keskustelua aiheesta?

true panomies
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Tammi 12, 2016 12:58 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Hanko
18 tai yli: Olen

Re: Nokkonen

ViestiKirjoittaja true panomies » Ke Maalis 28, 2018 7:14 am

Vaspillahan on nokkos pilssi. Ja muistaakseni ihan hyvää se oli.
Ite kokeilisin hitaasti kuivattuna.

Avatar
BrewZealot
Kisälli
Kisälli
Viestit: 707
Liittynyt: To Kesä 12, 2014 17:22 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Turku
18 tai yli: Olen

Re: Nokkonen

ViestiKirjoittaja BrewZealot » Ke Maalis 28, 2018 22:11 pm

Tässä tehdään nokkos-olutta lähinnä pelkistä nokkisista, mutta siitä voi saada jotain ajatuksia:
http://www.instructables.com/id/British ... ttle-Beer/

Brother
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 42
Liittynyt: Su Helmi 28, 2016 10:27 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Pohjois-Savo
18 tai yli: Olen

Re: Nokkonen

ViestiKirjoittaja Brother » Ma Touko 07, 2018 7:47 am

Jotenki luulisin että nokkosen rautaisuus tulisi ongelmaksi viimeistään maisteluvaiheessa. Mutta mistäpä sen tietäisin kun en ole kokeillut.

Kannattaa mäskätä perunasta ja pistää humalan tilalle nokkosta niin tulee oikea työmiehen terveyspommiaamujuoma.


Palaa sivulle “Humalat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa