Liian vähän katkeroa!

Humalaien käyttö tavat ja lajikkeet. Kasvatukselle oma osionsa

Valvojat: suorama, Elmo

Avatar
darrakuda
Foorumilainen
Foorumilainen
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Marras 08, 2016 11:17 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Jyväskylä
18 tai yli: Olen

Liian vähän katkeroa!

ViestiKirjoittaja darrakuda » Pe Maalis 31, 2017 21:44 pm

Tuli tuossa laitettua belgi-ipaa kuivahumaloitumaan sekundääriastiaan ja maisteltua samalla minkälaista tavaraa on tullut tehtyä. Maussahan ei sinänsä ollut moitteen sijaa mutta ei siitä ensimmäisenä ipa tullut mieleen. Katkeruus tuntui puuttuvan vaikka mielestäni suoritin ihan ipa-kelpoisen first wort-humaloinnin. Onko tuohon mitään käteviä keinoja lisätä katkeroa esimerkiksi pullotuksen yhteydessä?

Avatar
Naali
Kisälli
Kisälli
Viestit: 855
Liittynyt: To Kesä 12, 2014 18:17 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Helsinki
18 tai yli: Olen
Paikkakunta: Helsinki

Re: Liian vähän katkeroa!

ViestiKirjoittaja Naali » Pe Maalis 31, 2017 22:08 pm

Isomerisoitu humalauute lienee helpoin. Sitä ei tosiaan tarvitse kuin annostella, lisätä ja sekoittaa ennen pullotusta.
http://www.panimonurkka.fi, kotiolutainesten kauppaa Helsingin suunnalla.

Avatar
darrakuda
Foorumilainen
Foorumilainen
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Marras 08, 2016 11:17 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Jyväskylä
18 tai yli: Olen

Re: Liian vähän katkeroa!

ViestiKirjoittaja darrakuda » La Huhti 01, 2017 11:47 am

Mainiota, täytyypä pistää tilaten.


Palaa sivulle “Humalat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa