Tattari

Maltaiden käyttö ja kuvaukset.

Valvojat: suorama, Elmo

Ratto
Harjoittelija
Harjoittelija
Viestit: 384
Liittynyt: Pe Heinä 06, 2012 20:17 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Espoo
18 tai yli: Olen

Tattari

ViestiKirjoittaja Ratto » Ma Huhti 15, 2013 20:20 pm

Tulipa pääsiäisenä leivottua blinejä ja käytettyä taikinaan tattarijauhoja. Tattarissa on hyvin ominainen makunsa, joka viittaa hieman petrooliin. Tästä tuli tietysti heti mieleen, että mahtaisiko tämä sopia oluen tekoon. Onko siis jollain teistä jo kokemusta tattarista oluen mausteena?

Ainakin Rogue näyttää tehneen tattarioluen:
http://beeradvocate.com/beer/profile/132/1194

Palaa sivulle “Maltaat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa