Infoa sahtimaltaasta

Maltaiden käyttö ja kuvaukset.

Valvojat: suorama, Elmo

Avatar
Horst Vessel
Janon sammuttaja
Janon sammuttaja
Viestit: 95
Liittynyt: To Heinä 05, 2012 19:06 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Parola
18 tai yli: Olen
Paikkakunta: Parola
Viesti:

Re: Infoa sahtimaltaasta

ViestiKirjoittaja Horst Vessel » Pe Heinä 12, 2013 18:48 pm

Ei pitäisi merkittävissä määrin vaikuttaa mitenkään. Teoriassahan kai maillard-reaktioita (tjsp, olen aika uuno) syntyy ja neste tummenee sekä sokerit karamelisoituu, mutta mihinkään tuollaiseen tarvitsisi luultavasti keitellä tuntikaupalla niin laimeaa nestettä kuin olutvierre on.


Palaa sivulle “Maltaat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa