Kuivatun aprikoosin käyttö

Raaka-aineiden käyttö ja kasvatus

Valvojat: suorama, Elmo

Avatar
timox
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 43
Liittynyt: La Loka 17, 2015 20:49 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Jokioinen
18 tai yli: Olen

Kuivatun aprikoosin käyttö

ViestiKirjoittaja timox » Pe Elo 19, 2016 14:24 pm

Tuli suunnaton tarve tehdä aprikoosilla maustettua saisonia ja kuivattuja aprikooseja (sellaisia puolipehmeitä pussissa olevia) olisi tarkoitus käyttää kun en vielä tähän päivään mennessä ole löytänyt mistään tuoreita joissa olisi jotain makua. Mutta mikäpä lienee paras tapa saada niistä makua irti? Keiton sekaan? Vai liotus viikon päivät viinassa (aprikoosipalinka!) jonka jälkeen hiukan pilkottuna pussissa sekundääriin? Vai joku ihan muu tapa? Onko kenelläkään kokemuksia moisesta kuivahedelmillä maustamisesta?

Palaa sivulle “Raaka-aineet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa