Koivun mahla

Raaka-aineiden käyttö ja kasvatus

Valvojat: suorama, Elmo

Brother
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 41
Liittynyt: Su Helmi 28, 2016 10:27 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Pohjois-Savo
18 tai yli: Olen

Koivun mahla

ViestiKirjoittaja Brother » To Huhti 28, 2016 10:03 am

Miten mahla toimii viinin tai oluen pohjana. Ei pitäisi olla ainakaan putkiston tai vedenkäsittelyn jäämä-aineita siinä sopassa.
Nyt olisi hyvä aika kokeilla... Kannattaako?

miksu
Oppilas
Oppilas
Viestit: 137
Liittynyt: Pe Syys 04, 2015 11:15 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Järvenpää
18 tai yli: Olen

Re: Koivun mahla

ViestiKirjoittaja miksu » To Huhti 28, 2016 10:05 am

Ihan jo yleisluonteinen kommentti: Aina ja kaikkea kannattaa kokeilla :)

Brother
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 41
Liittynyt: Su Helmi 28, 2016 10:27 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Pohjois-Savo
18 tai yli: Olen

Re: Koivun mahla

ViestiKirjoittaja Brother » To Huhti 28, 2016 11:11 am

Tätähän ei olekkaa enemmälti testailtu? Foorumin hakukaan ei anna kun muutaman tuloksen vuosien takaa.
Idealamppu syttyi kun kaveri kävi Jaakko Danielin tehtaalla Ameriikassa ja oli saanut infoa vedenlaadun tärkeydestä.

Ehkä tästä tulee jotain kotikaljaa sellaisella reseptillä että uusinta yritykset on mahdottomia.

ossis
Harjoittelija
Harjoittelija
Viestit: 298
Liittynyt: Ma Helmi 02, 2015 9:09 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Helsinki
18 tai yli: Olen

Re: Koivun mahla

ViestiKirjoittaja ossis » To Huhti 28, 2016 12:55 pm

Eiköhän siitä kotonakin viiniä/olutta synny, kun kaupallisestikin sitä on onnistuttu käyttämään.
http://www.alko.fi/tuotteet/630627/
Tuommoisen pullon sain vierailta käteen, mutta ei ole vielä korkattu.


Palaa sivulle “Raaka-aineet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa