Special Roast / Brown Malt

Raaka-aineiden käyttö ja kasvatus

Valvojat: suorama, Elmo

riha
Janon sammuttaja
Janon sammuttaja
Viestit: 59
Liittynyt: Pe Kesä 05, 2009 12:33 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Helsinki
18 tai yli: Olen

Special Roast / Brown Malt

ViestiKirjoittaja riha » La Loka 26, 2013 0:28 am

Tulee silloin tällöin noita reseptejä vastaan joissa aineslistassa on Special Roast tai Brown Malt. Ilmeisesti näitä vois käyttää toistensa korvikkeina jos jostain sais käsiinsä jompaa kumpaa. Tietääkö joku mistä näitä vois ostaa ilman kosmisia postikuluja? En kotimaisten toimijoiden interneteistä löytänyt kyseisiä tuotteita. Vaihtoehtoisesti millähän näitä kannattais lähteä korvaamaan?

Avatar
Votkaiguaani
Kisälli
Kisälli
Viestit: 1122
Liittynyt: Pe Syys 04, 2009 0:38 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Tampere
18 tai yli: Olen

Re: Special Roast / Brown Malt

ViestiKirjoittaja Votkaiguaani » La Loka 26, 2013 10:29 am

Biscuit on aika lähellä ainakin jos osuus ei ole suuri. Vikingin dark ale voisi ehkä sopia myös.

riha
Janon sammuttaja
Janon sammuttaja
Viestit: 59
Liittynyt: Pe Kesä 05, 2009 12:33 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Helsinki
18 tai yli: Olen

Re: Special Roast / Brown Malt

ViestiKirjoittaja riha » La Marras 02, 2013 22:42 pm

Täytyypä siis laittaa Dark Alea tulemaan seuraavan kerran kun tilaus lähtee. Laitoin juuri tulemaan portterin itse paahdetusta brown maltista, saa nähdä mitä tapahtuu. Tuoksu ainakin oli mukavan paahteinen, mutta olis kiva päästä vertaamaan "aitoon".


Palaa sivulle “Raaka-aineet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa