Belgialaisten oluiden käyminen

Aloittajan hyötypaketti. Usein kysyttyjen kysymysten vastauksia ja muitakin neuvoja oman oluen tekemisen aloittamiseen.

Valvojat: suorama, Elmo, Veteraanit

Closetostupid
Janon sammuttaja
Janon sammuttaja
Viestit: 78
Liittynyt: Ti Elo 30, 2016 7:38 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Helsinki
18 tai yli: Olen

Belgialaisten oluiden käyminen

ViestiKirjoittaja Closetostupid » To Helmi 23, 2017 8:05 am

Aikeissa tehdä Tripel ja Belgian strong ale /quadruppel viikonloppuna.
Katsoin esimerkkinä Westvleteren 12 reseptiä ja siinä viikon/kahden aikana pitäisi nostaa vaiheittain 18 --> 26 asteeseen käyminen (mitä käytännössä meinaa) siihen saakka että saavuttaa n. 1018 sg:een. sitten sekundääriin ja antaa olla siellä pari viikkoa 18 asteessa. sitten vielä 4 viikkoa 12 asteessa.
Tripelissä vissiin ihan tasainen 20 riittää koko käymisen ajan.

Kommentteja?

Palaa sivulle “Neuvoja ja vinkkejä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa