Juhannussahti

Suomalaisen perinnejuoman oma keskustelualue.

Valvojat: suorama, Elmo

Ramirez
Foorumilainen
Foorumilainen
Viestit: 11
Liittynyt: Ma Marras 02, 2015 17:57 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Pirkamnaa
18 tai yli: Olen
Viesti:

Re: Juhannussahti

ViestiKirjoittaja Ramirez » Su Kesä 26, 2016 19:02 pm

Kolmen viikon kylmäkäsittelyn jälkeen sahti on todella kirkasta ja kaikki sakka/hiivaliemi on lasehtinut astian pohjalle. Näin ainakin itsellä. Kegistä en osaa sanoa mutta omat sahdit on elintarvike kelpoisissa muoviastioissa sekä speidelin käymistynnyreissä. Hiivahan jää pohjalle kun kaadetaaan vaikka kympin muovihöntteristä lasiiin. Oma sahti oli täysin kirkasta kolmenviikon jälkeen.
Tee itse, saat parempaa.


Palaa sivulle “Sahti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa