Siideri omenasoseesta

Siideri, viini, juusto ja muut sellaiset.

Valvojat: suorama, Elmo

Humalisto
Oppilas
Oppilas
Viestit: 190
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 14:59 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Turku
18 tai yli: Olen

Siideri omenasoseesta

ViestiKirjoittaja Humalisto » Su Syys 24, 2017 19:44 pm

Omenahilloa on tullut tehtyä naapureilta saaduista omenoista parit kerrat, mutta olen ajatellut, että siideri vaatisi puristamista, mihin ei taas ole vehkeitä, eikä intoa maksaa. Pohdiskelinkin tässä, että syntyisiköhän siideri, jos kuorisi, pilkkoisi ja keittäisi omenat kuten hillottaessa ja sitten siivilöisi ne kevyesti tai jättäisi siiviläpussissa sammioon? Jos koostumus on liian utuinen, voisi jatkaa jollakin marlilla.

Onko tässä jokin juttu, mitä en ole tullut ajatelleeksi?

Palaa sivulle “Muut käymistuotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa