Pienpanimo-oluen fysikaalisten ja kemiallisten tekijöiden tarkastelu

Oluen teon kemiaa. Mm. amylaasit, veden "virittelyt", hiiva ja muut sellaiset

Valvojat: suorama, Elmo

aarle
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 37
Liittynyt: La Marras 21, 2015 0:35 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Vantaa
18 tai yli: Olen

Pienpanimo-oluen fysikaalisten ja kemiallisten tekijöiden tarkastelu

ViestiKirjoittaja aarle » Su Huhti 23, 2017 21:26 pm

Tuli tuollainen opinnäytetyö vastaan osoitteessa http://www.theseus.fi/handle/10024/94758.

Palaa sivulle “Kemia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija