Kuiva hiivoista

Laita linkki blogistasi muiden iloksi. Tai kerro hyvästä sivustosta muillekin.

Valvoja: suorama

BeerAmogh
Harjoittelija
Harjoittelija
Viestit: 228
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 14:10 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: turku
18 tai yli: Olen

Kuiva hiivoista

ViestiKirjoittaja BeerAmogh » To Kesä 25, 2015 18:40 pm

Episode Info

In this episode, we sit down with Kevin Lane--the technical sales manager of the United States and Canada for Fermentis--to discuss yeast and the misunderstandings many brewers have about attenuation and flocculation. Fermentis is the supplier of many of your favorite dry yeasts, including Safale US-05 and S-04. Two of the most commonly used yeasts in homebrewing. And Kevin is a product expert. In fact, he will be presenting a seminar at the upcoming National Homebrewers Conference in San Diego entitled Selecting Yeast Based on Strain Characteristics and Applying Environmental Conditions to Promote Flavor and Aroma Production. So, if you’re going to the 2015 NHC, be sure to check him out and ask the questions you need answered.


Episode 11 - Yeast Talk with Kevin Lane from Fermentis

1h 26min podcast pätkä kuivahiivoista tms. nauttikaa :jee:

Palaa sivulle “Käyttäjien linkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa