Lagerointi pintahiivaoluella?

Oluen astiointi ja säilytys

Valvojat: suorama, Elmo

Matts
Kisälli
Kisälli
Viestit: 677
Liittynyt: Pe Syys 07, 2012 14:37 pm
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Oulu
18 tai yli: Olen

Lagerointi pintahiivaoluella?

ViestiKirjoittaja Matts » Ke Tammi 29, 2014 13:05 pm

Eli tein tuon pseudolagerin ja rupesin miettimään tuota käymisprofiilia. Olisko karbonoitumisen jälkeisestä lagerointiperiodista tuossa nollan asteen huitteissa hyötyä makuprofiilin kannalta?

Onko muilla kokemusta tuosta, että on keittomäskänny ja sitten käyttänyt ale-hiivaa (us-05) niinkuin ite tein.Vinkkejä suuntaan jos toiseen suoapi antaa.

Kyseessä siis tämä satsi: viewtopic.php?f=17&t=1628&start=60#p21350

DeGarre
Kisälli
Kisälli
Viestit: 1115
Liittynyt: Su Kesä 13, 2010 9:35 am
Suomea?: Kyllä
Paikkakuntasi: Englanti
18 tai yli: Olen

Re: Lagerointi pintahiivaoluella?

ViestiKirjoittaja DeGarre » Ke Tammi 29, 2014 13:34 pm

Miksei toimisi, luulisi että makuprofiilista tulisi kuivakan rapsakka, "puhdas", esim joku kölsch-tyylinen.
Work is the curse of the drinking classes. ---Oscar Wilde


Palaa sivulle “Oluen säilytys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa